עוגיות זית מתובלות
לחם זית חריף דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חמאה, לחסום גבינת צ'דר חדה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו עוגת לימון, רוזמרין ושמן זית, פטל, שמן זית וקרם קצר טימין, ו עוגיית חג המולד המתובלת של רייצ'ל (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד כבד חובה עד רכות. בהדרגה להוסיף קמח, מלח ופלפל אדום, להכות רק עד בשילוב. (
להוסיף גבינה וטפנד, להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מגלגלים בצק ליומני 2 (10 אינץ'), תוך שימוש בניילון נצמד כדי לעצב את הבצק. לעטוף כל בניילון נצמד, להקפיא לפחות 1 שעה.
חותכים כל יומן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומניחים על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 350 במשך 15 עד 18 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 5 דקות על מחבת; להסיר מחבת מתלה חוט, מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
הערה: בצק חמאה יכול להיות קפוא עד 1 שבוע; רק לאפשר לו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.