תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין זיתי אפוי ונקניק בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ביצה וקמח. עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: זיתי אפוי עם נקניק , אטריות זיטי אפויות עם נקניק , וזיטי אפוי עם נקניק .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
לנקז; מניחים בקערה גדולה. במחבת קטנה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים וחותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, 1 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
5
יוצקים על פסטה; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הקוטג', הפטרוזיליה ושארית גבינת הפרמזן, מלח ופלפל. כף מחצית מתערובת הפסטה לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. מעל תערובת גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים נקניק לתערובת הפסטה שנותרה; כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מפזרים גבינת מוצרלה ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Cecchi Chianti Classico. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.