סנטה פה אנצ'ילדאס
צריכים מנה עיקרית צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? סנטה פה אנצ'ילדות יכול להיות מתכון מעולה לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 18 גרם חלבון , 21 גרם שומן ובסך הכל 368 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך עגבניות משומרות, מלח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Santa Fe Enchiladas , Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe , ו- Enchiladas Verdes con Pavo (צ'ילה ירוקה טורקיה Enchiladas) .
הוראות
מחממים מראש ל-350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל, השום, הג'לפנוס, הכמון, האורגנו וקצת מלח עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ-10 דקות.
מצרפים מעט את הטורטיות מעל להבה של מבער גז או במחבת יבשה, אם משתמשים בכיריים חשמליות.
שכבו מעט תערובת רוטב עגבניות בתחתית תבשיל תבשיל ולאחר מכן הוסיפו מעט טורטיות ו-1/3 מהגבינה. חזור על סיום זה עם גבינה מעל. לוקחים את הטורטייה שנותרה, קוצצים אותה גס ומפזרים על הגבינה.
אופים עד להשחמה והרוטב מבעבע בשוליים.
מחממים בערך 1/4 אינץ' שמן צמחי במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה. מטגנים 4 ביצים בשמן, תוך כפית השמן על החלק העליון של הביצים כדי לבשל אותן מבלי להתהפך.
שולפים את האנצ'ילדות ומגישים עם ביצה מטוגנת מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנצ'ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.