נבטי בריסל מזוגגים בלסמי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, נבטי בריסל מזוגגים בלסמי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לתוספת זו יש 209 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 20 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רצועות בייקון, חרדל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 73% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מזוגגים בלסמי , כרוב ניצנים מזוגגים בלסמי מקורמל , וכבטי בריסל מזוגגים בלסמי עם פנצ'טה .
הוראות
חותכים "X" בליבת כל כרוב ניצנים.
מניחים בסיר גדול; להוסיף 1 אינץ' מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה חסינת תנור, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים לנייר סופג; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
מטגנים בצל בטפטופים עד לריכוך. מערבבים את החומץ, החרדל, אבקת השום, המלח, נבטי בריסל ובייקון; לבשל 2-3 דקות יותר.
מפזרים פירורי לחם; לצלות 4-6 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד להזהבה.