עוגיות זנגביל
ביסקוויט זנגביל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 48 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים סדין לעוגיות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן, סוכר, ביצים ודבשה. בקערה אחרת, מערבבים קמחים, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט; מערבבים לתוך תערובת ביצים כדי ליצור בצק נוקשה.
מחלקים את הבצק לשניים, ומעצבים כל חצי לגלגל את אורך העוגייה.
מניחים לחמניות על גיליון עוגיות, ולטפוח למטה כדי לשטח את הבצק עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר מהתנור, והנח בצד להתקרר.
כאשר מגניב מספיק כדי לגעת, לחתוך לפרוסות אלכסוניות עבות 1/2 אינץ'.
מניחים ביסקוטי פרוס על גיליון עוגיות, ואופים 5 עד 7 דקות נוספות בכל צד, או עד קלוי ופריך.