עוגיות חג מולד איטלקיות
עוגיות חג המולד האיטלקיות הן צמחוני קינוח. מתאים ל-120 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תאנים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות חג מולד איטלקיות, ו Cucidatis של דודה רחל (עוגיות תאנה חג המולד איטלקיות).
הוראות
מערבבים היטב קמח ואבקת אפייה בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. הפוך היטב במרכז התערובת, ולהניח בצד.
מערבבים סוכר, חלב ווניל בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, ומערבבים בהדרגה ביצים.
יוצקים לתוך תערובת קמח שמורות, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
ללוש 3 עד 4 פעמים על משטח מקומח קלות.
רול 1/4 אינץ 'עובי; לחתוך 1 1/2 אינץ' ריבועים.
מניחים תאנה במרכז כל ריבוע; הקש בצק סביב התאנה.
מניחים עוגיות, צד התפר למטה, על גיליונות עוגיות משומן.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות.
הסר מגיליונות עוגיות, להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים ציפוי על גבי עוגיות.