עוגיות חג מתובל סוכר
עוגיות סוכר חג מתובל דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 72. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . אם יש לכם קמח, סוכר ממתקים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר לחג, עוגיות סוכר לחג, ו עוגיות סוכר לחג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית. תניח בצד. הכה סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצה ווניל; מערבבים היטב. בהדרגה להכות בתערובת קמח על מהירות נמוכה עד מעורב היטב. מקררים dough2hours או לילה עד המשרד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות * עד עובי 1/8 אינץ'.
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות האהובים.
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
עבור הדובדבן, לערבב את כל החומרים למעט צבעי מזון. (מערבבים בחלב נוסף לפי הצורך כדי דק הדובדבן או סוכר יותר ממתקים להתעבות, במידת הצורך.)
מניחים כמות קטנה של זיגוג לתוך קערות רדודות קטנות, באמצעות קערה אחת עבור כל צבע הרצוי. מערבבים טיפות של צבע מזון לתוך הדובדבן עד הגוון הרצוי הוא הגיע.
כדי עוגיות קרח, להחזיק עוגייה על ידי הקצה שלה לטבול העליון של עוגייה לתוך הדובדבן. (או כפית את הדובדבן על עוגייה באמצעות כפית.)
מניחים עוגיות קרח על מתלה חוט להגדיר על נייר מצופה נייר אפייה לייבוש. (גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף יתפוס טיפות.) כדי להוסיף פרטים דקורטיביים עוגיות, כפית ציפוי צבוע לתוך שקית פלסטיק resealable. תחתוך חתיכה קטנה מהפינה. לסחוט זיגוג דרך חור בשקית ניילון כדי לקשט עוגיות. אם תרצה, סוכר צבעוני ניתן לפזר על עוגיות קר טרי.