עוגיות חמאת בוטנים אגוזי לוז שוקולד סנדוויץ
אם 16 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד אגוזי לוז חמאת בוטנים עוגיות כריך יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים אגוזי לוז סנדוויץ, שוקולד אגוזים חמאת בוטנים עוגיות לבה, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים כריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני יריעות עוגיות עם רדיד לא מקל או קלף paper.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את החמאה וסוכר חום עד שמנת. הכה בחמאת בוטנים, מלח ווניל, גירוד צדדים ומכה עד חלקה. להכות את הביצה, להכות רק עד שהוא מעורבב.מערבבים את הסודה עד שהוא מעורבב היטב, ולאחר מכן מערבבים בקמח. כאשר הקמח מעורבב, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות כפית רמה של בצק, לגרוף את הבצק ולעצב לתוך כדורים. לקבלת עוגיות גדולות יותר, השתמש כף רמה. לחץ על הכדורים לתוך עיגולים ולסדר כ 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות העוגיות. אם תרצה, מפזרים חצי מעגלי הבצק עם סוכר מבעבע.
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך 8 עד 10 דקות (או יותר אם עושים עוגיות גדולות יותר) או עד עוגיות זהובות חום סביב הקצוות.
בואו להתקרר על גיליון עוגיות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין. כאשר עוגיות הן לגמרי מגניב, להפוך חצי מהם במהופך, להפיץ עם ממרח אגוזי לוז שוקולד מעט חמאת בוטנים. מכסה עם שאר העוגיות