המתכון Fudgy מלוח חמאת בוטנים בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בוטנים קוקטייל, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בראוניס כוס חמאת בוטנים Fudgy, בראוניס חמאת בוטנים Fudgy, ו עוגיות חמאת בוטנים כפולות Fudgy.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
עבור הבלילה בראוני שלך: להמס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
4
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
מלח
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אבקת קקאו
פאדג'
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מקציף
קערה
מחבת
6
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
7
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
וניל
פאדג'
8
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
קמח לכל מטרה
10
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
מחבת
11
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פופ
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.
13
בעוד הבראוניז מתקררים להפוך את קרם חמאה וגנאש.
1
מערבבים חמאת הבוטנים והחמאה שלך יחד במערבל דוכן עד שהם מעורבבים לחלוטין. הנמך את המיקסר שלך והוסף לאט את אבקת הסוכר שלך ומלח ים משובח. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ותחתית הקערה. הפוך את המיקסר שלך חזרה למדיום, הוסף את החלב והוניל שלך ושמור על ערבוב עד שהוא מעורבב באופן מלא. Dollop חמאת הבוטנים חמאה בכפית גדושה על גבי בראוניז מקורר. באופן שווה להפיץ אותו עם החלק האחורי של סכין חמאה על פני השטח. לפזר את הבוטנים באופן שווה על קרם חמאה, לחיצה לתוך קרם חמאה כך גאנש יש משהו להיאחז ובוטנים כולם מכוסים.
עבור גנאש: להמס את שבבי שוקולד וחמאה יחד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. אפשר לגנאש להתקרר מעט במשך 10 דקות בערך, ואז לשפוך אותו באופן שווה על שכבת חמאת הבוטנים קרם חמאה. להחליק את ganache עם החלק האחורי של סכין חמאה, לוודא לכסות את קרם חמאה ובוטנים לחלוטין. צנן את הבראוניז במקרר עד שהציפויים נקבעים, 1 1/2 שעות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חמאת בוטנים
בוטנים
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאה
מחבת רוטב
3
תוציא את החבר ' ה הטעימים האלה מהמקרר. הרם את הקצוות של אניה רדיד ולמקם את בראוניז חמאת בוטנים שוקולד מלוח מלוח מלוח על קרש חיתוך.