קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

עוגיות חמאת בוטנים מלוחות Fudgy

עוגיות חמאת בוטנים מלוחות Fudgy
המתכון Fudgy מלוח חמאת בוטנים בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בוטנים קוקטייל, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בראוניס כוס חמאת בוטנים Fudgy, בראוניס חמאת בוטנים Fudgy, ו עוגיות חמאת בוטנים כפולות Fudgy.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
עבור הבלילה בראוני שלך: להמס את החמאה שלך בקערה בינונית (או גדולה) חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
4
בעוד החמאה נמסה, לטאטא את אבקת הקקאו, מלח ים וסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכנים שוחקים כדי לקבל כל גושים מתוך הקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מלחמלח
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא את קקאו/סוכר / מלח משולב לתוך חמאה מומסת עד הסוכר מומס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. קח את התנור ולהגדיר את המחבת על מגבת מטבח על הדלפק שלך. אפשר לתערובת fudgy להתקרר עד שהוא חם, אבל לא חם יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
פאדג'פאדג'
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
6
בעוד זה קירור, בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל. אתה רוצה להשאיר על 4 אינץ ' של overhang על 2 הצדדים המנוגדים. אלה משמשים את הידיות שלך כדי להסיר את הבראוניז מן המחבת בחתיכה 1, כדי לוודא כי יש מספיק של הבליטה כדי שיהיה לך אחיזה מוצקה. משמנים את הקלף או לסכל היטב.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מערבבים את הוניל לתוך תערובת פאדג ' מקורר כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
פאדג'פאדג'
8
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות נוצצת היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב באופן מלא. ברגע שזה נראה מלא מעורבב, לנצח את הבלילה במרץ לפחות 45 משיכות. זה לא רק להוציא את כל לחץ עצור, אבל זה יגרום בראוניז לעיסה. תקפל את השוקולד צ ' יפס שלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
מורחים את הבלילה עבה מאוד fudgy בראוני באופן שווה במחבת מרופדת עם מרית אופסט או הידיים משומן שלך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבתמחבת
11
פופ בראוניז בתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלך מריח כמו בראוניז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף או צלחת על הדלפק שלך.
13
בעוד הבראוניז מתקררים להפוך את קרם חמאה וגנאש.
1
מערבבים חמאת הבוטנים והחמאה שלך יחד במערבל דוכן עד שהם מעורבבים לחלוטין. הנמך את המיקסר שלך והוסף לאט את אבקת הסוכר שלך ומלח ים משובח. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ותחתית הקערה. הפוך את המיקסר שלך חזרה למדיום, הוסף את החלב והוניל שלך ושמור על ערבוב עד שהוא מעורבב באופן מלא. Dollop חמאת הבוטנים חמאה בכפית גדושה על גבי בראוניז מקורר. באופן שווה להפיץ אותו עם החלק האחורי של סכין חמאה על פני השטח. לפזר את הבוטנים באופן שווה על קרם חמאה, לחיצה לתוך קרם חמאה כך גאנש יש משהו להיאחז ובוטנים כולם מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מלח ים משובחמלח ים משובח
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
בוטניםבוטנים
ונילוניל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
2
עבור גנאש: להמס את שבבי שוקולד וחמאה יחד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. אפשר לגנאש להתקרר מעט במשך 10 דקות בערך, ואז לשפוך אותו באופן שווה על שכבת חמאת הבוטנים קרם חמאה. להחליק את ganache עם החלק האחורי של סכין חמאה, לוודא לכסות את קרם חמאה ובוטנים לחלוטין. צנן את הבראוניז במקרר עד שהציפויים נקבעים, 1 1/2 שעות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
בוטניםבוטנים
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תוציא את החבר ' ה הטעימים האלה מהמקרר. הרם את הקצוות של אניה רדיד ולמקם את בראוניז חמאת בוטנים שוקולד מלוח מלוח מלוח על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
חותכים לריבועים.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים שמנת (לא להשתמש מיושן או טבעי)חמאת בוטנים שמנת (לא להשתמש מיושן או טבעי)2ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(חוֹרֶף)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטני קוקטייל מומלחיםבוטני קוקטייל מומלחים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1מקלותחמאה ללא מלח, ועוד, מרכך, למחבתחמאה ללא מלח, ועוד, מרכך, למחבת7(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור