עוגיות חמאת בוטנים שוקולד
עוגיות חמאת בוטנים שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 520 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו 29765 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם כל מטרה קמח, חמאה, חמאת בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום 350°f. קו מאפין פאן עם 10 כוסות קאפקייקס. בקערה בינונית, לטאטא קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח עד בשילוב; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא סוכר, חלב חמאה, שמן, ביצה, וניל עד בשילוב וחלק.
להקציף בתערובת יבשה עד חלקה. הבלילה כפית לתוך כוסות cupcake, חלוקת באופן שווה.
אופים עד המרכז מוגדר רק, על 25 דקות.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בעוד עוגות מתקררות, להכין את קרם חמאה. בקערה של מיקסר עומד, להקציף סוכר, חלבונים ביצה, ומלח עד בשילוב. הגדר קערה על מחבת של מים רותחים בעדינות להקציף עד התערובת רושמת 160 מעלות F על מדחום קריאה מיידית. מיד להעביר מיקסר מצויד מצורף whisk. שוט על מהירות בינונית גבוהה עד תערובת דומה קצף גילוח והוא פשוט מגניב. במהירות בינונית, שוט בחמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עד בשילוב וקרם.
מוסיפים חמאת בוטנים ווניל ומכים עד חלקה.
העברת קרם חמאה שקית בצק מצויד עם קצה 1/2 אינץ רגיל (#808).
צינור על 1/3 כוס ציפוי על כל עוגה. Cupcakes Chill במקרר עד קרם חמאה הוא מוצק לחלוטין, על 1 שעה.
כאשר עוגות יש מקורר, להפוך את ציפוי השוקולד.
מניחים שוקולד ושמן בקערה בינונית ומניחים על מחבת של מים בקושי רותחים. להקציף בעדינות עד שוקולד יש רק נמס תערובת חלקה.
מחזיק cupcake בתחתית, בזהירות לטבול שוקולד לטבול את כל הציפוי. משוך למעלה ולתת עודף שוקולד טיפה את לכמה שניות לפני הפיכת cupcake בצד ימין למעלה.
העברה למתלה קירור וחזור עם קאפקייקס הנותרים.
בואו cupcakes לנוח כמה דקות כדי לאפשר שוקולד להגדיר קרם חמאה כדי לרכך לפני ההגשה.