קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות יד

עוגיות יד
עוגיות יד עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1172 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מלח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגיות סוכר צבועות ביד, הושט יד., ו עוגת יד תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגיות: קרם סוכר מגורען, קיצור, וניל וגרידת תפוז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גרידה כתומהגרידה כתומה
קיצורקיצור
עוגיותעוגיות
ונילוניל
קרםקרם
2
מוסיפים את הביצים ומכים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מוסיפים את החלב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח, ולאחר מכן להתמזג לתוך תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
5
מחלקים את הבצק לשניים, מעט שטוח בין שני גיליונות של נייר שעווה ומקרר, על 1 שעה (או להקפיא במשך 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
עבור זיגוג חלמון הביצה: בעוד הבצק הוא מצמרר, להפריד את הביצים, שמירה על הלבנים הצבת כל חלמון לתוך קערה קטנה בודדת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
זיגוגזיגוג
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים 4 כפיות מים וצבעי מאכל שונים לכל חלמון ומשלבים כדי להפוך את זיגוג חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
חלמון ביצהחלמון ביצה
זיגוגזיגוג
מיםמים
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות. בזהירות לחתוך סביב הידיים באמצעות סכין קהה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מעבירים את עוגיות היד לגיליון עוגיות משומן קלות וצובעים את העוגיות (עם מברשת רכה) עם זיגוג חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים את העוגיות, בערך 6 דקות. אל תאפשר עוגיות חום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מעבירים את העוגיות מהתנור למתלה תיל כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
13
בעוד העוגיות מתקררות, להפוך את הציפוי: פשוט לשלב את אבקת סוכר, חמאה, שמנת כבדה וניל במערבל מזון עד אור ורך. אם אתה רוצה אתה יכול לשים את הציפוי בשקיות צנרת חד פעמיות כדי להקל על העיצוב. לקשט את העוגיות עם ציפוי וכל קישוטים אכילים, תכשיטים, אבק דיסקו, מלטש סוכר שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מלטש סוכרמלטש סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

3(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2מקלותתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה8ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים אכילים, לקישוטקישוטים אכילים, לקישוט4חלמונים שלמיםחלמונים שלמים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק2טיפותצבע מאכל לכל חלמון ביצה, צבעים שוניםצבע מאכל לכל חלמון ביצה, צבעים שונים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,גרידת תפוז או לימוןגרידת תפוז או לימון3(יכול להיות או להרחיק)שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)1דאש6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2ביצים שלמותביצים שלמות