בראוניס כמהין עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, ביצים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות כמהין, בראוניז עם כמהין שקדים, ו בראוניס כמהין פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מראשכדי 350°f. קו 9 x 9 x 2 אינץ מתכת אפיית panwith לסכל, עוזב overhang. ריסוס לסכל עםתרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Combine6 אונקיות שוקולד מריר וקערת מתכת בינונית butterin. קערה להגדיר oversaucepan של מים רותחים ושוקולד stiruntil וחמאה נמסים וsmooth.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר קערה מעל מים ותערובת שוקולד מגניב עד פושרת, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא סוכר, ביצים, תמצית וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תערובת שוקולד Whiskin. מערבבים בקמח, thenchopped אגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
6
להעביר באטרכדי להכין תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בודק browniesuntil מוכנס לתוך מרכז comesout עם פירורים לחים מצורפים, 26 עד 28minutes.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברת מחבת קירור מתלה בראוניז עם קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להביא שמנת כדי להתבשל קטןפאנק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
הסר מחום.
11
להוסיף 6 אונקיות הנותרים שוקולד קרם תות ולתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן לטאטא עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
Pourchocolate ganache מעל בראוני sheetin פאן ולהתפשט כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב untiltopping מוגדר, על 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ו storeat טמפרטורת החדר.
14
באמצעות רדיד כסיוע, להרים בראוניותמחבת. מקפלים את הקצוות לסכל. שימוש סכין חדה גדולה, גיליון בראוני לחתוך לתוך 25 ריבועים, סכין ניגוב עם מטלית לחה חמה לאחר כל חתך. מסדרים בראונייסון מגש ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך