עוגיות כריך ג'ינג'ר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, מיץ לימון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות כריך ג'ינג'ר קרם, עוגיות סנדוויץ ' ג'ינג'ר לימון, ו עוגיות כריסמס ג'ינג'ר סנדוויץ.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
בקערה, לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות, 3 דקות. הכה בביצה ודבשה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומכים במהירות נמוכה עד incorporated, מגרד את הקערה.
עבודה ב 2 קבוצות, טיפת כפות קטנות של הבצק על דפי האפייה, 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים את העוגיות במשך 20 דקות, עד שקמו ונפלו מעט המשרד; להעביר את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע עבור אפילו אפייה.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את נייר הקלף למדפים ולתת את העוגיות להתקרר לחלוטין.
אופים את העוגיות הנותרות.
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את מיץ הלימון.
מסדרים את העוגיות בזוגות על משטח עבודה גדול. כף או צינור 1 כף מעוגלת של מילוי לימון על הצד השטוח של מחצית העוגיות. כריך עם שאר העוגיות, לחיצה עליהם יחד כך המילוי מתפשט לקצה.