עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה
מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאת בוטנים שמנת, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. נסו עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה, עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערת ערבוב גדולה חמאת בוטנים, חמאה, סוכר חום, חלב וניל ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
מערבבים בקערה קטנה קמח, מלח וסודה לשתייה. בהדרגה להוסיף תערובת חמאת בוטנים ושמנת עד מעורבב. לטיפול קל יותר, לעטוף בצק בניילון נצמד ולמקם במקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 191° ומעילים גיליון עוגיות עם ספריי בישול. באמצעות כף בצק עוגיות או כף, לגרוף בצק לתוך כדורים רול. מעיל עם סוכר מגורען במקום על גיליון עוגיות על 2 סנטימטרים זה מזה. טובלים מזלג במים ומצלבים את העוגייה כדי לשטח.
אופים ב 191° במשך 7-9 דקות או עד חום זהוב קלות. מגניב לגמרי.
מערבבים בקערה בינונית ציפוי וריבת תות. בהתאם לטעם, ייתכן שתרצה להוסיף תמצית תות, ולהוסיף קצת צבע, לערבב בצבעי מאכל. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
מלא שקית decorator עם מילוי תות או להפיץ עם מרית אופסט על הצד התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה אחרת ולחץ יחד בקלילות. חזור עם עוגיות שנותרו.