רוטב בריוש נקניק
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 148 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלאי, צלעות סלרי, מלח כשר ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו רוטב בריוש פנצ'טה, בריוש-אגס מלית עם נקניק איטלקי ושקדים, ו תרד, שומר, ומילוי נקניק עם בריוש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מורחים את בריוש על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור עד קלוי קלוי, כ -10 דקות. מניחים בצד בקערה גדולה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הנקניק ושוברים אותו לחתיכות עם כף. מבשלים עד השחמה, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה עם בריוש.
מוסיף את הסלרי לנקניקיות טפטוף ומבשלים עד שהתרכך, על 4 עד 5 דקות.
שים את הנקניק בקערת בריוש. מערבבים את המניה ומרווה ומערבבים עד בריוש סופג את רוב הנוזל. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מעבירים את הרוטב לתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומבשלים, שנחשפו במשך 20 דקות. מכסים בנייר כסף ואופים עד חום זהוב על גבי, עוד 20 עד 25 דקות.