קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב בריוש נקניק

רוטב בריוש נקניק
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 148 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלאי, צלעות סלרי, מלח כשר ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו רוטב בריוש פנצ'טה, בריוש-אגס מלית עם נקניק איטלקי ושקדים, ו תרד, שומר, ומילוי נקניק עם בריוש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים את בריוש על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור עד קלוי קלוי, כ -10 דקות. מניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הנקניק ושוברים אותו לחתיכות עם כף. מבשלים עד השחמה, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה עם בריוש.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
מוסיף את הסלרי לנקניקיות טפטוף ומבשלים עד שהתרכך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
סלריסלרי
6
שים את הנקניק בקערת בריוש. מערבבים את המניה ומרווה ומערבבים עד בריוש סופג את רוב הנוזל. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בריושבריוש
נקניקנקניק
מלאימלאי
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מעבירים את הרוטב לתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומבשלים, שנחשפו במשך 20 דקות. מכסים בנייר כסף ואופים עד חום זהוב על גבי, עוד 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום