עוגיות מולסה חלבית עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 90 מנות עם 106 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, תמצית ונילן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות מולסה חלבית, עוגיות מולסה חלבית, ו עוגיות תבלינים מולסה חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר החום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, המולסה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, הג ' ינג ' ר, הקינמון, הסודה לשתיה, המלח והפלפל האנגלי; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ירידה על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים בחום של 375 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר למתלים להתקררות.
6
לציפוי, בקערה קטנה, קיצור שמנת וחמאה עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה סוכר וג' ינג ' ר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים חלב; מקציפים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מורחים על עוגיות. מקשטים בזילופים אם רוצים. אחסן בכלי אטום.