עוגיות מנטה-מערבולת סוכריה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכרייה על מקל נענע מערבולת. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 313 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית מנטה, סוכר מבעבע, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכרייה, עוגיות סוכרייה, ו עוגיות סוכרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, קמח, ביצים ותמצית מנטה עם כפית עד צורות בצק רכות. מחלקים בצק לשניים.
לגלגל חלק אחד בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך 13x10 1/2 אינץ מלבן.
הסר גיליון עליון של נייר שעווה.
למחצית הנותרים של הבצק, להוסיף צבע מזון; לערבב עד אחיד בצבע. צורה לכדור.
רול בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך 13x10 1/2 אינץ מלבן.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה; הפוך בצק צבעוני על בצק רגיל. לקלף את הדף העליון של נייר שעווה. לקצץ בצק למלבן 11x9 אינץ'. גליל בחוזקה לתוך יומן, החל בצד ארוך ושימוש בגיליון התחתון של נייר שעווה כמדריך.
רול קוקי יומן בסוכר גס; לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, במקום פרוסות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מיד להכניס 1 מקל סוכריה על מקל באמצע כל עוגייה. עם מרית, להסיר בזהירות עוגיות גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.