עוגיות מפוספסות בשחור לבן
עוגיות מפוספסות בשחור לבן הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שחור לבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק וניל, כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1 1/4 כוסות קמח 1/8 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1 חלמון ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. הכה ב 1 1/2 כפיות וניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מפזרים 2 כפות מי קרח על פני השטח של הבצק; להכות רק עד לח. (הבצק יהיה מעט מתפורר.) לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; כיסוי וצינה 1 שעה או עד המשרד.
כדי להכין בצק שוקולד, כף קל 3/4 כוס קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 3/4 כוס קמח, קקאו, ו 1/8 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1 חלמון ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. הכה ב 1/2 כפית וניל. בהדרגה להוסיף תערובת קקאו לתערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מפזרים 2 כפות מי קרח על פני השטח של הבצק; להכות רק עד לח. לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; כיסוי וצינה 1 שעה או עד המשרד.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. לפתוח ולהניח בצק וניל צונן על עטיפת פלסטיק. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 12 x 8 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. לפתוח ולהניח בצק שוקולד צונן על עטיפת פלסטיק. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 12 x 8 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד.
מניחים בצק וניל על גבי בצק שוקולד, בצד לעטוף פלסטיק למעלה.
הסר ניילון נצמד מבצק וניל; הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
הסר ניילון נצמד מבצק שוקולד.
חותכים מחסנית בצק במחצית לרוחב כדי ליצור מלבנים 2 (8 x 6 אינץ'). מחסנית מלבן אחד על גבי השני, לסירוגין וניל וענפי שוקולד; לעטוף בניילון נצמד. להקפיא 10 דקות או עד המשרד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
חותכים את הבצק לרוחב לרצועות 6 (6 x 1 1/3 אינץ'). מחסנית 2 רצועות על גבי אחד את השני כדי ליצור ערימה, וניל לסירוגין שוקולד כדי ליצור דפוס פסים; לעטוף בניילון נצמד, לחיצה בעדינות. חזור על הנוהל עם הנותרים 4 רצועות כדי ליצור ערימות 2 (יהיו 3 ערימות בסך הכל). צ ' יל 30 דקות או עד המשרד מאוד.
עבודה עם מחסנית 1 בכל פעם, לפתוח בצק. בזהירות לחתוך כל ערימה לתוך 12 פרוסות.
מניחים חתיכות בצק 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים ב 375 במשך 12 דקות. מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר עוגיות ממחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.