עוגיות סנדוויץ ' לב סוכר
מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות סוכר, מיץ רימון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-28 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סנדוויץ לב, עוגיות סנדוויץ לב לינזר 2, ו עוגיות סוכר לב שיחה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 1/4 אינץ 'חותך עוגיות עגול, 1 1/2-by-1 אינץ' חותך עוגיות בצורת לב
הכן את הבצק לפי הוראות וצנן במשך 2 שעות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מפזרים משטח עבודה ומערוך עם סוכר קונדיטור ומגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. להעביר בצק לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק ולהוסיף סוכר קונדיטור יותר על משטח העבודה ואת מערוך לפי הצורך. עם 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לחתוך 72 כדורי בצק, מחדש מתגלגל בצק לפי הצורך. עם חותך עוגיות בצורת לב קטן (על 1 1/2-על-1 אינץ'), לחתוך לבבות ממרכז חצי מעגלי הבצק.
מניחים את הסיבובים ואת cutouts על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
אופים עד רק להגדיר אבל לא חום, על 6-8 דקות.
בואו להתקרר על המחבת מעט לפני המעבר למדף להתקרר לחלוטין.
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את גבינת שמנת, חמאה, סוכר קונדיטור, ומיץ רימון עד חלקה ורך.
מורחים על 1 כפית מילוי על כל עוגיה עגולה העליון עם עוגיה לחתוך החוצה.
מניחים לב ממתק אדום במרכז כל אחד. שאריות מילוי יכול לשמש כריך הלבבות הקטנים יחד.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מיקסר לעמוד חשמלי להכות עד אור בצבע.
מוסיפים ביצה וחלב ומכים לשלב. שים מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, ולהכות עד תערובת מתרחקת בצד של הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בנייר שעווה, ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מפזרים משטח שבו תוכלו לגלגל את הבצק עם אבקת סוכר.
הסר חבילה עטופה 1 של בצק מהמקרר בכל פעם, מפזרים מערוך עם אבקת סוכר, ולגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. הזז את הבצק סביב ולבדוק מתחת לעתים קרובות כדי לוודא שזה לא דבק. אם הבצק התחמם במהלך גלגול, מניחים גיליון עוגיות קר על גבי במשך 10 דקות כדי להירגע.
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן, קלף, או מחצלת אפיית סיליקון, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד עוגיות רק מתחילים להפוך חום סביב הקצוות, מסתובב גיליון עוגיות באמצע דרך זמן האפייה.
בואו לשבת על תבנית אפייה במשך 2 דקות לאחר ההסרה מהתנור ולאחר מכן לעבור קירור מלא על מתלה חוט.
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.