עוגיות סנדוויץ פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סנדוויץ פטל. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, ריבת פטל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות סנדוויץ פטל, עוגיות סנדוויץ ' פטל שמנת, ו עוגיות סנדוויץ קרם פטל.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, להכות חמאה עד אור, 2 דקות. לנצח ב 2/3 כוס סוכר וגרידת, ואז ביצה ומלח. מקציפים בקמח 1 כוס בכל פעם. מחלקים את הבצק לשניים ונוצרים ל-2 דיסקים. לעטוף בניילון נצמד וצינה לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים תנור ל 191°; קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק לעובי 1/4 אינץ'.
לגזור עוגיות עם חותך 2 1/2 אינץ'.
מניחים 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות. לאסוף שאריות בצק, rerolll ולחתוך יותר עוגיות.
מפזרים עוגיות עם 1 1/2 כפית. סוכר. חזור עם דיסק הבצק שנותר.
אופים עוגיות עד הזהב בקצוות, 10 עד 12 דקות.
מניחים גיליונות אפייה על מדפים תיל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדפים להתקרר.
מורחים 1 כפית. ריבה על תחתית עוגייה, כריך עם אחר. חזור עם עוגיות וריבה שנותרו.