קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות60
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות עוגת צימוקים

עוגיות עוגת צימוקים
עוגיות עוגת צימוקים יכולות להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 60. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 100 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך מלח, קמח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תערובת שיבולת שועל צימוקים עוגיות, עוגיות תערובת עוגת צימוקים שיבולת שועל, ו עוגיות תמרים וצימוקים מתובלים (המכונה גם עוגיות נזיר).

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את הצימוקים והמים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 3 דקות. מניחים בצד להתקרר. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח והקינמון; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה אגוזי פקאן וצימוקים עם נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
זרוק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.