עוגיות פס של קיבלר תוצרת בית
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך כל מטרה קמח, סירופ תירס, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פסי פאדג'תוצרת בית, עוגיות שוקולד שקדים Keebler, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אצווה רכות קיבלר (חקיין).
הוראות
הפוך את העוגיות: מחממים את התנור ל-350°F ויש להם שני מחבתות גיליון מצופות קלף בהיכון. באמצעות מערבל יד או לעמוד, לשלב את הקמח, סודה, סירופ תירס, חמאה מבהירה, וניל.
מערבבים עד צורות בצק חלקות. השתמש בידיים שלך כדי ללוש קלות את הבצק לכדור. לעטוף עם פלסטיק להכניס למקרר במשך כ 10 דקות.
על משטח מקומח קל, להשתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/4 " עובי. הפעל מרית אופסט או סכין דק בין הבצק לדלפק, כדי להבטיח שזה לא מקל בשום מקום.לעגן את הבצק בכל רחבי עם מזלג לחקות את העיצוב מוטבע על עוגיות פס אמיתי.השתמש בחותך 3" כדי להחתים עוגיות רבות ככל שתוכל, העברת אותם לגיליון העוגיות. השתמש בחותך העגול הקטן ביותר שיש לך (או צימוד פלסטיק משקית מאפה) כדי לחתוך חור ממרכז כל עוגייה. לאסוף את החורים האלה יחד עם שאריות עוגיות שנותרו, ללוש יחד, reroll, לעגון ולחתוך שוב.
אופים את העוגיות כ 12 דקות, או עד רק משחימים קלות בכל רחבי. מגניב ביסודיות.אסוף את העוגיות לערימה. לזרוק את הקלף המשמש ולכסות כל גיליון עוגיות עם פיסת נייר קלף טרי.
לקשט את העוגיות: מזג את השוקולד (או פשוט להמיס) ולהעביר לקערה קטנה. זרוק את העוגיות לתוך השוקולד אחד בכל פעם, polka מנוקד בצד למעלה. בעזרת האצבעות, הרימו בזהירות את העוגיות החוצה והעבירו כל אחד לקלף הנקי. אם אפשר להבחין בסרט דק של שוקולד המכסה את החור במרכז; אתה יכול קלות לפוצץ על זה כדי לשבור את הסרט, או לגעת בו בקלילות עם קיסם לעשות את אותו הדבר.לאחר שכל העוגיות מצופות בשוקולד בצד אחד, מעבירים את השוקולד הנותר לשקית מאפה קטנה המצוידת בטיפ קטן ומתוכנן. אתה יכול גם להשתמש שקית ניילון עם חור דקר באחד corner.In בכל מקרה, טפטוף כל עוגייה עם חמישה פסים רחבים.אם אתה משתמש שוקולד מזג, זה יהיה להגדיר בכוחות עצמו בעוד כמה דקות. אם אתם משתמשים בשוקולד נמס, העבירו את העוגיות למקרר למשך כ-5 דקות כדי לגבש את chocolate.In כך או כך, לאחר ערכות השוקולד, לקלף את העוגיות מן הקלף ולאחסן במיכל אטום. עוגיות מצופות בשוקולד לא מחודד יש לאחסן במקרר.