עוגיות פסחא יווניות
אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני, ו לחם פסחא יווני-Tsoureki (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. גריז 2 יריעות עוגיות.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 4 דקות. הכה בביצים, ואז חלמון ביצה אחד. לגרד את הצדדים של הקערה. מקציפים וניל ומיץ תפוזים.
בקערה קטנה, להקציף יחד חלב וסודה לשתייה. הכה בתערובת חלב וקמח ב 3 תוספות לסירוגין.
להפוך את הבצק על משטח מקומח.
מגלגלים את הבצק לבול עץ עבה באורך 3/4 אינץ'.
חותכים את היומן לחתיכות 3 אינץ'. לעצב כל חתיכה לצורת S.
בקערה קטנה, להקציף יחד הנותרים חלמון ביצה 1 כפית מים.
מברשת ביצה לשטוף מעל צמרות של עוגיות.
אופים עד עוגיות זהובות חום, 20-30 דקות.