עוגיות פסטה ברוקולי וגבינה
המתכון ברוקולי וקאפקייקס פסטה גבינה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך עלי בזיליקום, לסכל כוסות אפייה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטה עם גבינה וברוקולי, ו פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות. אין לשטוף פסטה.
בינתיים, לבשל ברוקולי כפי שהורה על התיבה. מגניב 1 דקה.
מניחים ברוקולי & רוטב גבינה, שמנת חמוצה, 2 כפות של גבינת פרמזן, חלב ובזיליקום במעבד מזון. כיסוי; תהליך 1/2 עד 1 דקה או עד כמעט מחית.
מניחים לסכל כוס אפייה בכל אחד 6 כוסות מאפין בגודל רגיל; תרסיס עם ספריי בישול.
מניחים מספיק rigatoni מבושל זקוף בכל כוס מרופדת כדי לשמור אותם בעמידה. תערובת ברוקולי כף מעל ומסביב לפסטה, מילוי צינורות פסטה ככל האפשר. השתמש בכפית כדי לדחוף מילוי בין צינורות פסטה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן.
אופים 20 עד 25 דקות או עד צמרות מתחילים חום.