עוגיות פרמזן עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגיות עשבי פרמזן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מהיר פרמזן ועוגיות עשב, עוגיות עשב, ו עוגיות עשבי תיבול קשקשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 ° F. בקערה גדולה, מערבבים קמח, פטרוזיליה, 2 כפות של הגבינה, הסוכר, אבקת אפייה, מלח ובזיליקום.
מוסיפים 3/4 כוס של קרם ההצלפה; מערבבים עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים, הוספת קצפת נוספת 1 כף בכל פעם, במידת הצורך, כדי ליצור בצק רך.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים בעדינות את הבצק בקמח למעיל. ללוש קלות על 10 פעמים או עד הבצק יוצר כדור חלק. טפיחה בצק לריבוע בעובי 1/2 אינץ'.
עם סכין, לחתוך בצק לתוך 12 ריבועים.
מקום על 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות גדול ungreased.
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.