קרפים לימון אוכמניות
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מילוי פאי אוכמניות, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: קרפי לימון קלים עם רוטב אוכמניות לווסקוס, קרפי לימון קלים עם רוטב אוכמניות לווסקוס, ו קרפי ריקוטה אוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת הביסקוויטים, החלב והביצה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. הרם והטיה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים עוד 15-20 שניות.
חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין. (קרפים עשויים להיות מראש ומקררים, מכוסים היטב, עד הצורך.)
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את הגבינה, השמנת, מיץ הלימון ותערובת הפודינג עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
כף כ -2 כפות תערובת פודינג על כל קרפ; מגלגלים. למעלה עם תערובת פודינג שנותרה; מקשטים במילוי פאי אוכמניות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, שמפניה, בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן
ניתן לשלב קרפים עם שרי שמנת, פורט ושמפניה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "