עוגיות צ'יפוטלה שוקולד מריר
עוגיות צ'יפוטלה שוקולד מריר דורשות כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, סוכר חום, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 55 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות צ'יפוטלה שוקולד מריר, עוגיות בשחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס ושוקולד מריר סוכר חום כהה, ו עוגיות בשחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס ושוקולד מריר סוכר חום כהה.
הוראות
מקציפים בקערה קמח, סודה לשתייה ומלח.
מכניסים את השוקולד הקצוץ לקערה חסינת מיקרוגל; ממיסים בתנור המיקרוגל בעוצמה של 40 אחוז במרווחים של 30 שניות; תוך ערבוב לאחר כל התכה, עד שהשוקולד חם ונמס בצורה חלקה, 1 עד 3 דקות. אפשר להתקרר מעט.
בקערה גדולה נפרדת, השתמשו במיקסר חשמלי כדי להקציף את החמאה, הסוכר החום, 1 1/2 כוס סוכר לבן, אבקת קקאו ופלפל צ ' יפוטלה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים כל ביצה לתערובת לפני שמוסיפים את הבאה. מקציפים פנימה את תמצית הווניל והמים.
מערבבים את השוקולד המומס לתערובת החמאה. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד להטמעה.
מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. כיסוי קערה, בצק במקרר במשך שעה 1.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
מניחים 1/2 כוס סוכר בקערה קטנה.
מרדדים בצק לכדורים קטנים.
מגלגלים כדורים בסוכר לציפוי.
מניחים את העוגיות על ניירות האפייה המוכנים, במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות העוגיות, 12 עד 14 דקות. מניחים להתקרר על הסדינים למשך דקה או שתיים לפני שמוציאים למדפים לסיום הקירור.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.