עוגיות צ'יפס פריכות
אם יש לכם ביצה, מלח, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו ביסקוף פריך-עוגיות צ'יפס חמאה, עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס-אצווה קטנה, ו עוגיות פריך חמאה שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה לשלב את הקמח, סודה לשתייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה לשלב שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל. מערבבים את תערובת הקמח ומערבבים לשלב. מערבבים את דגני האורז הפריך, פצפוצי שוקולד וצימוקים.
ירידה ברמה כף על גבי גיליון עוגיות משומן קלות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות.