קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות צ'יפס פריכות

עוגיות צ'יפס פריכות
אם יש לכם ביצה, מלח, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו ביסקוף פריך-עוגיות צ'יפס חמאה, עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס-אצווה קטנה, ו עוגיות פריך חמאה שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה לשלב את הקמח, סודה לשתייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה גדולה לשלב שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל. מערבבים את תערובת הקמח ומערבבים לשלב. מערבבים את דגני האורז הפריך, פצפוצי שוקולד וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
דגני אורז נפוחיםדגני אורז נפוחים
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
ירידה ברמה כף על גבי גיליון עוגיות משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור