תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פירות פריך תות רטובים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לך סוכר וניל, אגוזי לוז, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט פירות פריך, תפוז-Sauced איטי Cooker פירות חמים, ו סלט פירות ארוחת בוקר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את דגני האורז והאגוזים לתבנית אפייה. מערבבים את הסוכר החום ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מרגרינה
דגני בוקר
אגוזים
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים במשך 10 עד 15 דקות, עד קלוי. מערבבים מדי פעם. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במיכל של בלנדר או מעבד מזון גדול, לשלב את התותים, מיץ תפוזים, סוכר ממתקים וסוכר וניל. מחית לרוטב חלק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר וניל
מיץ תפוזים
תותים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
כדי להפוך את הסלט, לזרוק את התפוחים האדומים, ירוקים וצהובים עם תפוזים ואננס בקערת מנה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
כתום
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מפזרים את קראנץ אגוז ו כפית רוטב תות מעל. או שאתה יכול להגיש את התוספות בצד.