מנדרין אורנג'עוגה II
מנדרין אורנג'עוגה II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך תפוזים מנדרין, ביצים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו חזיר Pickin ' עוגה(עוגת תפוז מנדרין עם ציפוי קצפת אננס), עוגת תפוז מנדרין, ו עוגת תפוז מנדרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו שני מחבתות 8 אינץ ' עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה צהובה, ביצים, תפוזים מנדרין עם מיץ, ושמן. הכה היטב.
מחלקים את הבלילה למחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר טפח קלות. אפשר להתקרר.
בעוד העוגות מתקררות, להפוך את הסירופ פשוט.
שלב 1/3 כוס מים ו 1/2 כוס סוכר בכוס מדידה. מיקרוגל למשך דקה אחת. מערבבים כדי לפזר סוכר.
יוצקים על 1/4 כוס ליקר כתום לתערובת מים סוכר.
מניחים שכבה אחת של עוגה על צלחת הגשה.
מברשת בנדיבות עם סירופ כתום.
מורחים עוגה עם ציפוי שכבת מנדרינית סחוט תפוזים על גבי מילוי. בזהירות להגדיר שכבת העוגה שנותרה על בסיס.
מברשת שכבה עליונה עם סירופ כתום. כפור העליון הצדדים של העוגה; לקשט העליון עם פרוסות תפוז שנותרו, אם תרצה בכך.