תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קוקוס. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, סירופ תירס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס קסם, חמאת בוטנים-בראוני-פסי שכבות קוקוס, ו עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' עם נייר קלף וריסוס נייר קלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, חמאה, סירופ תירס ומים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים את התערובת על השוקולד הקצוץ ולתת לעמוד על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לטאטא בקמח ומלח, ולאחר מכן לטאטא את הביצים ווניל עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לגרד את הבלילה בראוני על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לקצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים במשך 15 דקות, עד העליון של הבראוני נראה יבש וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר את תבנית האפייה למתלה כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה למקפיא להירגע במשך 30 דקות, עד בסיס הבראוני הוא מוצק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלבונים ביצה עם הסוכר. הגדר את הקערה על סיר גדול של מים רותחים לטאטא את התערובת על חום מתון עד שהוא חם למגע והסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
הסר מהחום.
12
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 8 דקות. מקפלים קוקוס מגורר, שמנת חמוצה, זרעי וניל וגרידת תפוז מגוררת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגורר
גרידה כתומה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
מורחים את ציפוי הקוקוס באופן שווה על בסיס הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
אופים במשך 30 דקות, עד ציפוי קוקוס הוא זהב קל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מעבירים למדף להתקרר, ואז מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
16
מערבבים את שוקולד מריר קצוץ, חמאה וסירופ תירס בקערה גדולה. בסיר בינוני, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד השוקולד נמס ואת זיגוג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
בואו לעמוד עד חם למגע, על 10 דקות.
19
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקצץ את הגבול של בסיס בראוני הצונן כדי לעשות את זה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
חותכים את הבסיס לתוך ריבועים 2 אינץ ולהעביר אותם 2 מדפים חוט להגדיר מעל דפי אפייה. מעל כל ריבוע עם שקד. באמצעות מצקת קטנה, יוצקים ציפוי עבה של זיגוג שוקולד על כל בר בראוני. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג כדי מעיל העליון הצדדים לחלוטין. (לחמם מחדש את הזיגוג מעל סיר של מים רותחים אם הוא מקבל עבה מדי.) מקררים את הבראוני עד הזיגוג מגדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
( 23)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף