עוגיות קוקוס בשחור-לבן
מקרונים קוקוס שחור ולבן נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלב מרוכז, תערובת עוגיות סוכר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגיות קוקוס שחורות-תחתית, Macaroons קוקוס ג'מבו שחור תחתון, ו עוגיות ליים קוקוס עם שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול. באמצעות מעבד מזון, לעבד קוקוס עד הקרקע דק.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קוקוס ותערובת עוגיות.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ותמצית שקדים; מערבבים היטב.
התערובת תתפורר. מערבבים בקרם של טרטר.
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתערובת עוגיות. באמצעות 1 1/2 כף בגודל עוגייה, בחוזקה לארוז עם תערובת קוקוס מקום תלולית על גיליון עוגיות. חזור עם קוקוס שנותר, הצבת תלוליות 2 סנטימטרים זה מזה. לחץ על כל תל כדי להשתטח מעט.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות רק מתחילים חום קל (לא overbake). מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בסיר 1 ליטר nonstick, להמס שבבי שוקולד וקיצור על חום בינוני, ערבוב עד שוקולד נמס. טובלים כל עוגייה מקוררת באמצע הדרך לתוך שוקולד נמס, ומאפשר טפטוף עודף.
מניחים על גיליון נייר קלף; מפזרים חלק שוקולד עם אגוזים.
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, על 1 שעה. אחסן בין גיליונות נייר קלף במיכל מכוסה היטב.