עוגיות קטיפה אדומות ולבנות
אם יש לך תערובת עוגת פרמיה קטיפה, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגיות קטיפה אדומות שחור ולבן {שבוע קטיפה אדום / שבת עם רייצ'ל ריי}, רול עוגת קטיפה אדומה, ו עוגיות קטיפה אדומות שחור ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה; להפריש להתקרר.
מניחים תערובת עוגה, ביצה, חמאה מקוררת וניל בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים ביד עד מעורבב היטב הבצק נוצר.
צור בצק ללוג חלק של 12 אינץ ' על נייר שעווה או קלף וודא שהוא אפילו בסופו של דבר עובי. לעטוף בנייר שעווה; לאטום בניילון נצמד. להכניס למקרר 1 שעה או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל אפייה גיליונות. לפתוח את יומן הבצק ולהגדיר על נייר שעווה. באמצעות סכין חדה, לחתוך 48 פרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה מגניב על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, במרכז התנור במשך 10 עד 12 דקות או עד שנקבע. מגניב 1 דקה.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
הפוך מטבל על ידי הצבת חתיכות של בר אפייה בקערה קטנה, יבשה, מיקרוגל בטוח יחד עם קיצור. מיקרוגל על 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים כדי להתמזג. במידת הצורך, להמשיך מיקרוגל במרווחים של 30 שניות. להתמזג בכל פעם. הימנע התחממות יתר.
טובלים כל עוגייה לתוך שוקולד כדי מעיל חצי עוגייה.
מניחים על נייר שעווה או גיליונות מרופדים בקלף ומקררים כ -15 דקות או עד לטבול מוגדר. אחסן במיכל אטום עם נייר שעווה או קלף המפריד שכבות.