עוגיות קינמון
אם יש לך בסביבה 30 דקות לבלות במטבח, עוגיות קינמון עשויות להיות מרהיבות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם תערובת אפייה, חמאה, צימוקים מצופים קינמון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 20%. נסו עוגיות קינמון, עוגיות קינמון, ו עוגיות פירות קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
במעבד מזון מעבדים שבבי קינמון עד לטחינה גסה.
הסר 1/2 של הצ 'יפס, ולהמשיך לעבד את הצ' יפס הנותרים עד הקרקע דק.
בקערה גדולה מקציפים יחד תערובות אפייה, 1 כוס שבבי קינמון טחונים גס וצימוקים. יוצרים באר במרכז, מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד.
הופכים את הבצק למשטח מקומח ושטוח קלות. ללוש בעדינות במשך 1 דקה. משטחים בצק למלבן בגודל 8 על 10 אינץ'.
מברישים בחמאה מומסת ומפזרים שבבי קינמון טחונים דק. החל מצד אחד ארוך, מגלגלים את הבצק. צובטים תפרים וקצוות לאיטום. פורסים את הגליל לרוחב ל -8 פרוסות שוות, ומסדרים בתבנית אפייה 9 על 13 לא משומנת.
אופים 12 דקות, עד להזהבה קלה. בקערה נפרדת מערבבים את סוכר הקונדיטורים, 1 כף חמאה מומסת ומים עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים זיגוג על ביסקוויטים חמים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.