עוגיות קינמון-דומדמניות
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: קינמון-לחם שיבולת שועל דומדמניות, עוגיות תחרת שיבולת שועל דומדמניות קינמון, ו קמח תירס ועוגיות דומדמניות עם סירופ תפוחים-קינמון.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; לחתוך במרגרינה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה. מוסיפים דומדמניות.
להוסיף 2 כפות בתוספת 1 כפית חלב, ערבוב עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מפזרים 1/2 כפית קמח באופן שווה על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש 4 או 5 פעמים.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך לתוך סיבובים עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות.
מערבבים אבקת סוכר 1/2 חלב כפית, ערבוב היטב.
טפטוף זיגוג על ביסקוויטים חמים.
מרכיבים
1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
בצל2קרום: פירורי קרקר גרהם
דומדמניות791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
קמח לכל מטרה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
קינמון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מרגרינה מקל קלוריות מופחתת צונן2קרום: פירורי קרקר גרהם
אבקת סוכר מנופה1דאש
ועוד 2 כפות מי קרח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חלב דל שומן2קרום: פירורי קרקר גרהם
חלב דל שומן2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת