עוגיות קינמון-דומדמניות
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: קינמון-לחם שיבולת שועל דומדמניות, עוגיות תחרת שיבולת שועל דומדמניות קינמון, ו קמח תירס ועוגיות דומדמניות עם סירופ תפוחים-קינמון.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; לחתוך במרגרינה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה. מוסיפים דומדמניות.
להוסיף 2 כפות בתוספת 1 כפית חלב, ערבוב עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מפזרים 1/2 כפית קמח באופן שווה על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש 4 או 5 פעמים.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך לתוך סיבובים עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות.
מערבבים אבקת סוכר 1/2 חלב כפית, ערבוב היטב.
טפטוף זיגוג על ביסקוויטים חמים.