עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד & חמאת בוטנים עוגיות חטיף. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם קמח לא סופג, שוקולד צ'יפס, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות, חמאת בוטנים / חטיפי עוגיות שוקולד צ'יפס, ו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי 10×15 מחבת רול ג 'לי אינץ' עם תרסיס אפייה. עבור ברים עבים יותר, אתה יכול להשתמש במחבת 9×13 אינץ', אבל כנראה תצטרך להתאים את זמן האפייה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד ולהגדיר aside.In עוד קערה גדולה, לשלב את החמאה החמה נמסה וסוכר חום, ערבוב עד חלקה. אפשר לתערובת להתקרר מעט.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת הקמח. ודא שהתערובת מגניבה (אתה לא רוצה להמיס את השבבים מהר מדי!) ואז להוסיף thechips ואגוזים.
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים את הסורגים במשך 24 עד 26 דקות, עד העליון שלהם הוא מבריק וזהוב. לא overbake (אני מעט underbaked שלי) או הסורגים יהיה יבש; בודק עוגה מוכנס לתוך המרכז לא ייצא נקי.
הסר את הסורגים מהתנור להתקרר לטמפרטורת החדר לפני החיתוך.