חצילים אפויים בשוקולד
חצילים אפויים בשוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שוקולד בישול איכותי ביותר, ברנדי, פירות מסוכרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו חצילים אפויים עם שעועית קנליני, חצילים אפויים ממולאים בכבש טחון, ו מתכון כבש אפוי (עם חצילים, עגבניות, זיתים, שום) (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר עם מים רותחים ומניחים עליו ספינת במבוק.
מניחים את חצילים בשכבה אחת באונייה, לשים מכסה על, קיטור במשך כ 5 דקות עד שהתרכך.
כדי להכין את רוטב השוקולד, מבשלים את הברנדי על חום גבוה, יוצקים את השמנת ומכבים את החום. לאחר הקרם הוא פושר, מוסיפים את השוקולד והסוכר ומערבבים עד שהוא נמס.
הכן את המילוי על ידי ערבוב ריקוטה עם פירות מסוכרים. להמתיק עם הסוכר ולערבב בשוקולד.
הפעל סכין לאורך כל חציל כדי ליצור כיס (לא לחתוך את כל הדרך), ואז לפתוח ולמלא את הריקוטה. מלא כל חציל ולסדר צלחת הגשה עם גבעולים בולטים החוצה.
לטאטא את רוטב השוקולד, לשפוך על חצילים (לא מכסה את הגבעולים), וצינה במקרר במשך 3 שעות.
כדי לשרת, כפית על צלחת ומגישים עם פטל טרי.