עוגיות שוקולד טיפה עם מילוי שוקולד לבן מקורמל
מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד למחצה, שוקולד, מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגיות שוקולד לבן חדורות ומילוי שמנת, עוגיות סנדוויץ ' שיבולת שועל עם שוקולד לבן קרם מילוי, ו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערת מתכת, לשלב שני שוקולדים עם החמאה.
שים את הקערה על סיר של מים רותחים עבור דוד כפול מאולתר. מנמיכים את החום כך שהמים חמים אבל לא רותחים. מערבבים את השוקולד עם מרית פלסטיק, מעת לעת, עד השוקולד והחמאה נמסים יחד. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצה, סוכר ווניל. לנצח עד התערובת מגיע יחד והופך לצבע צהוב חיוור, על 1 דקה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת. לנפות ולהוסיף אותו לתערובת הביצה. מערבבים עד מעורבב. באמצעות מרית גומי, מוסיפים חצי מהשוקולד המומס לבלילה ומערבבים בעדינות לשלב.
מוסיף את השוקולד שנותר ומערבבים שוב עד בשילוב.
זרוק כפות של הבלילה עוגיות על תבנית אפייה משומנת או קלף מרופד משומן אפייה. השאירו מקום בין העוגיות כדי שיוכלו להתפזר כשהם אופים. אתה צריך להיות מסוגל לרדת 18 עוגיות בסך הכל, על תבנית האפייה, בהתאם לגודל שלהם.
שים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים במשך 4 דקות. לסובב את המחבת באמצע הדרך ואופים במשך 4 דקות נוספות.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר את העוגיות להתקרר, 10 עד 15 דקות, לפני העברה לצלחת.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
שים את השוקולד הלבן הקצוץ לתבנית אפייה, רצוי לא צלחת מתכת, ולהמיס אותו בתנור.
הסר אותו לאחר כ 10 דקות ומערבבים. מכניסים בחזרה לתנור וממשיכים לבשל עד קרמל, כ -10 דקות.
בינתיים, להקציף יחד mascarpone ורום בקערה קטנה.
מוסיפים את השוקולד המקורמל לקערה בינונית. להתמזג בתערובת מסקרפונה עד בשילוב. מקררים עד שהעוגיות מתקררות.
להביא את המילוי לטמפרטורת החדר לפני הפצת אותו בין העוגיות כדי להכין כריכים.