סלט כרוב.
אם יש לכם רצועות גפרורים בגודל chayote, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מרהיב. סלט כרוב עם כמון וליים, Radicchio, Chayote, אגס אסיה, בזיליקום & כרוב פקאן, ו שרימפס ועוגות בטטה עם סלט כרוב ברוטב צ'יפוטלה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
Char צ ' ילי ופלפלים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית ניילון 10 דקות. לקלף, זרע לחתוך צ ' ילי ופלפלים לרצועות גפרורים.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף chayote ו sauté; רק עד פריך במכרז, על 1 דקה. מגניב לגמרי.
מערבבים חומץ יין שרי ו 2 כפיות תבלין לטיני
מערבבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס.
מערבבים בכוסברה טרייה. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מערבבים chayote, צ ' ילי ופלפלים בקערה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
* צ ' ילי ירוק טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.
** פרי דמוי סקווש, בצורת אגס דומה בטעם מלפפון ולעתים קרובות מוכן כמו סקווש; זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.