קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

סלט כרוב.

סלט כרוב.
אם יש לכם רצועות גפרורים בגודל chayote, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מרהיב. סלט כרוב עם כמון וליים, Radicchio, Chayote, אגס אסיה, בזיליקום & כרוב פקאן, ו שרימפס ועוגות בטטה עם סלט כרוב ברוטב צ'יפוטלה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
Char צ ' ילי ופלפלים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית ניילון 10 דקות. לקלף, זרע לחתוך צ ' ילי ופלפלים לרצועות גפרורים.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף chayote ו sauté; רק עד פריך במכרז, על 1 דקה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים חומץ יין שרי ו 2 כפיות תבלין לטיני
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים בכוסברה טרייה. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים chayote, צ ' ילי ופלפלים בקערה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
8
* צ ' ילי ירוק טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
9
** פרי דמוי סקווש, בצורת אגס דומה בטעם מלפפון ולעתים קרובות מוכן כמו סקווש; זמין בשווקים באמריקה הלטינית וכמה סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך