עוגיות שוקולד להתקמט
עוגיות שוקולד להתקמט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד להתקמט, עוגיות שוקולד Crinkle-Top, ו עוגיות שוקולד להתקמט.
הוראות
מניחים את השוקולד והשמן בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, כ 4 דקות.
הסר מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט.לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש.
מניחים את הסוכר ואת תערובת שוקולד שמן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד בשילוב( המרקם יהיה חולית), על 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי. החזירו את המיקסר למהירות בינונית והוסיפו את הוניל והביצים 1 בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא, בערך 2 1/2 דקות בסך הכל. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. במהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה ומשוט, על 1 דקה בסך הכל. (הבצק יהיה נוזלי כמו הבלילה.) לגרד את הצדדים של הקערה לכסות עם לעטוף פלסטיק. מקררים את הבצק עד מוצק, לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים 2 מתלים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון או נייר קלף; להפריש.
מניחים את אבקת הסוכר על צלחת או בקערה רדודה.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ ' (כ 1 כף כל אחד), לזרוק אותם לתוך הסוכר, לגלגל עד מצופה לחלוטין.
מניחים 15 של הכדורים 2 סנטימטרים זה מזה על כל אחד גיליונות אפייה מוכן. (לצנן את הבצק הנותר.)
אופים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לסובב את הסדינים מלפנים ומאחור לתחתית ולהמשיך לאפות עד הקצוות של העוגיות נקבעים אבל צמרות עדיין קצת רך, על 5 דקות יותר עבור רך, עוגיות לעיס או 7 דקות יותר עבור עוגיות חדות.
להעביר את העוגיות מתלה חוט מגניב לחלוטין.
תנו לסדינים האפייה להתקרר לחלוטין לפני החזרה עם הבצק הנותר (ניתן לעשות שימוש חוזר בקלף). העוגיות יכולות להיות מאוחסנות במיכל אטום במשך 3 עד 4 ימים.