עוגיות שוקולד מרירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מריר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך אבקת אפייה, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מרירות, עוגיות שוקולד צ'יפס מרירות, ו חמוציות, עוגיות שוקולד צ'יפס מרירות בתערובת צנצנת.
הוראות
לטאטא יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה עד בשילוב.
היכו יחד חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות במערבל לעמוד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 4 דקות עם כף יד.
מוסיפים ביצה ווניל, מכות עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד בשילוב היטב.
מוסיפים שוקולד ואגוזים ומערבבים עד רק בשילוב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הבצק עד לקבלת 30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 325 ° F.
רול 1 כף scant של בצק לתוך כדור 1 אינץ', ואז לשטח מעט עם כף היד שלך כדי ליצור דיסק עבה 1/3 אינץ ' מעיל עם סוכר ממתקים. הפוך יותר עוגיות באותו אופן, סידור אותם 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים אפייה ungreased.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע האפייה, עד שהם מתנפחים וחולצות לפצח מעט, 8 עד 10 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. תחליק עוגיות עם סוכר ממתקים.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.