עוגיות שוקולד משולשות וגלידת תות
עוגיות שוקולד משולשות וגלידת תות עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סירופ תירס, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת תות בלסמית וכריכי עוגיות שוקולד מריר, גלידת תות-כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס + בגידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
מערבבים תותים, 1/3 כוס סוכר, וסירופ תירס בקערה בינונית. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עד צורות מחית; בואו לעמוד 30 דקות.
בינתיים, להביא שמנת, חלב, ונשאר 1/4 כוס סוכר להתבשל בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים בקערה בינונית עד צהוב עבה חיוור, על 3 דקות. בהדרגה להכות בתערובת שמנת חמה. החזר תערובת לסיר. מערבבים על חום בינוני עד פודינג מתעבה ויוצר נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 4 דקות (לא להרתיח). מסננים פודינג לקערה גדולה. מגניב. מערבבים בתערובת תות ווניל. מכסים ומקררים פודינג עד קר, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מניחים 1 קפוא עוגיות שוקולד משולש שטוח בצד על משטח העבודה.
מניחים 1/2 כוס גלידה על גבי עוגייה. באמצעות מרית אופסט או סכין חמאה, בעדינות להפיץ גלידה כדי לכסות עוגייה; העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, ולחץ בעדינות לדבוק. חזור עם גלידה ועוגיות שנותרו, מה שהופך 8 כריכי גלידה בסך הכל. לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
בואו כריכי גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "