עוגיות שוקולד סנדוויץ בצורת לב
עוגיות סנדוויץ שוקולד בצורת לב יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, שוקולד, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד סנדוויץ בצורת לב, כריך פיתה בצורת לב, ו עוגיות בצורת לב (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את מילוי גנאש: להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום, ולהוסיף 9 אונקיות שוקולד לבן.
בואו לעמוד 5 דקות, מכוסה.
מעבירים לקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה. מכסים ומקררים כ 3 שעות (או יותר) עד עבה ומפיץ. הקפד לערבב לעתים קרובות במהלך תהליך זה ישפר את המרקם של גנאש. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.הפוך את הבצק: בקערה גדולה להקציף יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח. בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד חמאה, סוכר חום וביצה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה ומערבבים לשלב. ללוש עד צורות בצק. מחלקים את הבצק לחצי ועוטפים כל אחד בניילון נצמד; מקררים במקרר לפחות 1 שעה ועד 12 שעות.הפוך את העוגיות: כאשר מוכן ליצור עוגיות לרדד כל חצי בצק בין 2 גיליונות של קלף מקומח קל על 1/8 אינץ ' עבה.
מעבירים לסדינים אפייה, ומקררים עד המשרד, כ -30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. באמצעות חותך עוגיות זה בערך 2 אינץ 'רחב (לבחור צורה מסובכת כגון עגול, מרובע, לב או כוכב), מוודא שיש לך אפילו מספרים בכל עבור סך של כעשרים וארבעה עוגיות 2 אינץ', מחדש מתגלגל מחדש מצמרר שאריות לפי הצורך.
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף, להקפיא עד המשרד מאוד, כ 15 דקות.
אופים עד מוצק וריחני, על 10 עד 12 דקות, מסתובב באמצע.
בואו עוגיות להתקרר לחלוטין על גיליונות אפייה להגדיר על מדפי תיל.
מורחים או צינור (באמצעות שקית מאפה קצה רגיל קטן) מילוי גנאש על הצד התחתון של חצי עוגיות, כריך עם עוגיות שנותרו, לחיצה בעדינות. עוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.הפוך את התוספת האופציונלית: להמיס את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד לבן בקערה הוכחה חום קטן להגדיר על מחבת של מים רותחים. לאחר רסס או צינור מומס (באמצעות שקית מאפה קצה רגיל קטן) השוקולד הלבן בתבנית אטרקטיבית על צמרות העוגיות.כמו זה: כמו טעינה...