תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס עם כל סובין. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו דגני בוקר עם סובין, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דבש וסובין, עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח חיטה מלאה, סובין וטעם!, ו חטיפי שוקולד עם סובין בלבד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או nonstick foil.In קערה קטנה, לשלב דגני סובין ומים. להפריש ולאפשר סובין soften.In קערה גדולה ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה, שמן ואת שניהם סוכרים עד שמנת. להכות בביצים, אחד בכל פעם, ואז להכות בוניל.מערבבים את הסובין התרככו לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
סובין
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את הקמח, סודה לשתייה ומלח, ובהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לבלילה, ערבוב ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר.מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.באמצעות כף רמה, לעצב בצק לכדורים ולסדר כ 2 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
אופים עוגיות במשך 10 עד 13 דקות על המדף המרכזי (הם צריכים להיות חום זהוב להופיע להגדיר).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת מגניב על תבנית אפייה במשך 10 דקות.