סרטני סופטשל צהובים מצופי תירס עם רוטב חרדל אדום-צ'ילה מוגשים על גרגיר נחלים
גשו לסופר וקנו שום, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סרטנים רכים בגריל עם סלט Jicama, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו שפמנון מצופה פקאן עם סוכות של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים אבקות pasilla ו ancho צ ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
4
מוסיפים יין ומבשלים עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
מוסיפים את החרדל ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1
מניחים את הקמח, קמח תירס וביצים בקערות נפרדות ומתבלים כל אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם. לדלות כל סרטן בקמח, לנער את כל עודף לטבול לתוך ביצים מוכות, כיסוי לחלוטין. לחפור בקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
סרטן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים 2 כפות שמן וכף אחת של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לטגן 4 סרטנים בכל פעם עד קריספ, 2 עד 3 דקות בכל צד.
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. למחוק את המחבת בכל פעם עם מטלית נקייה או מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים גרגיר הנחלים בקערה ולזרוק עם חומץ ושמן ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים בצבעי מים לבושים על מגש גדול, מניחים סרטנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לא מגן מקומי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.