קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

סרטני סופטשל צהובים מצופי תירס עם רוטב חרדל אדום-צ'ילה מוגשים על גרגיר נחלים

סרטני סופטשל צהובים מצופי תירס עם רוטב חרדל אדום-צ'ילה מוגשים על גרגיר נחלים
גשו לסופר וקנו שום, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סרטנים רכים בגריל עם סלט Jicama, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו שפמנון מצופה פקאן עם סוכות של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים אבקות pasilla ו ancho צ ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
4
מוסיפים יין ומבשלים עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
מוסיפים את החרדל ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1
מניחים את הקמח, קמח תירס וביצים בקערות נפרדות ומתבלים כל אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם. לדלות כל סרטן בקמח, לנער את כל עודף לטבול לתוך ביצים מוכות, כיסוי לחלוטין. לחפור בקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
סרטןסרטן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים 2 כפות שמן וכף אחת של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לטגן 4 סרטנים בכל פעם עד קריספ, 2 עד 3 דקות בכל צד.
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. למחוק את המחבת בכל פעם עם מטלית נקייה או מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים גרגיר הנחלים בקערה ולזרוק עם חומץ ושמן ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים בצבעי מים לבושים על מגש גדול, מניחים סרטנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגישים עם רוטב צ ' ילה-חרדל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®3(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2(חוֹרֶף)אבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה4largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץ דקשום קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)16סרטני סופטשל חיים, ניקוסרטני סופטשל חיים, ניקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלא מגן מקומילא מגן מקומי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה3(חוֹרֶף)חרדל מלאחרדל מלא4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהוב (טחינה כמובן)קמח תירס צהוב (טחינה כמובן)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.