עוגיות שיבולת שועל בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס
עוגיות שיבולת שועל Bananan עם חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, אבקת אפייה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חמאת בוטנים באננן שיבולת שועל עם מרשמלו ושוקולד צ'יפס, עוגיות שיבולת שועל עם חמאת בוטנים עם שבבי שוקולד, ו עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן וצ'יפס חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר עד רכות, על 3 דקות. מוכה בבננה וביצה. מקציפים במרכיבים יבשים עד רק בשילוב, ואחריו שיבולת שועל. השתמש מרית גומי לקפל חמאת בוטנים ושוקולד צ ' יפס. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לצנן במקרר למשך 30 דקות.
התאם מדפים לתנור לעמדות אמצע עליון ותחתון באמצע וחימום מראש עד 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. השתמש בסקופ עוגיות כדי להפיל בצק על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד עוגיות זהובות בקצוות, על 20 דקות.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.