עוגיות שיבולת שועל וצימוקים V
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים V יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. . אם יש לכם קמח, שיבולת שועל מגולגלת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את הצימוקים ואת המים. מבשלים מעל חום בינוני עד רק רותחים, ואז להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המרגרינה המומסת, הסוכר והביצים. מערבבים בוניל, צימוקים, ומי הצימוקים. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון וציפורן; מערבבים לתוך תערובת הביצה. ואז מוסיפים את שיבולת השועל. אם הבלילה נראית נוזלית מדי, תן לו לשבת במשך 5 דקות.
זרוק בצק על ידי כפית מלאה על גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 8 דקות בתנור שחומם מראש.