עוגיות שיבולת שועל לעיסות אני
עוגיות שיבולת שועל לעיסות אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך קמח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות לעיסה שיבולת שועל M & M, עוגיות לעיסה שיבולת שועל M & M, ו עוגיות שיבולת שועל לעיסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, רסק תפוחים, סוכר חום וסוכר לבן עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה, ואז מערבבים בהדרגה לתוך התערובת המוקרמת. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל, צימוקים, אגוזים ושוקולד צ ' יפס. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.