כיכר תמר שוקולד II
כיכר תמר שוקולד II היא תוספת ללא חלב. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. תמורת 65 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, מרגרינה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שוקולד חלב, כיכר תמרים ואגוזים, סוכריות כיכר תמרים וכיכר אגוזים.
הוראות
מניחים תמרים בקערה קטנה עם מים רותחים וסודה לשתייה.
מניחים לעמוד עד להתקררות. ממיסים שוקולד צ'יפס עם מרגרינה בקערה מעל מחבת עם מים רותחים, או במיקרוגל. מערבבים לעתים קרובות עד לקבלת מרקם חלק.
בקערה בינונית טורפים ביצה ומערבבים פנימה סוכר, מלח ווניל. מערבבים את תערובות השוקולד המומס והתמרים.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים לתוך תערובת התמרים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מגרדים לתבנית משומנת בגודל 9x5 אינץ'.
תנו לעמוד 20 דקות בזמן שאתם מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, עד שקיסם הננעץ בכתר הכיכר יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר למשך הלילה, כי הכיכר תחתך טוב יותר ביום השני.