פיתה טונה נמס
פיתה טונה נמסה היא מנה עיקרית שמגישה 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 173 קלוריות. תמורת 73 סנט למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, תבלין חמוצים שמיר, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 19 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: נמס טונה, נמס טונה ונמס טונה.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את הפיתות השלמות בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים במשך 5 דקות, או עד לקלוי קל.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הטונה, המיונז, התבלין, השמיר והמלח.
מורחים כמות שווה מתערובת הטונה על כל אחד מהפיתות. מסדרים פרוסות עגבניות מעל הטונה, ומפזרים גבינת צ'דר מגוררת.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
פינו נואר, מרלו ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.